Zingen begint van binnen

Coaching voor zangers

In je zang klinkt de stem van je ziel

Zingen doe je niet zomaar even, het is alles of niets. Je werkt ook in groepen, je moet je aanpassen maar mag jezelf niet verliezen. 

Je reist veel, een verkoudheid ligt op de loer. Je wilt er ook zijn voor het thuisfront.

Zang is zo met jezelf verbonden, je kan het niet uitzetten, het is het belangrijkste.

 

Tijd om het heft in handen
te nemen.
Samen gaan we aan de slag.

Met welke problemen kan je hier terecht?

Kleine dagelijkse strubbelingen hebben effect op je veerkracht. Door een te volle agenda kom je niet toe aan wat werkelijk belangrijk is. Je wil daar iets aan doen en dat is ook verstandig.

Je maakt lange dagen, je hebt weinig tijd voor jezelf. Je kan niet opgeven, al zou je dat soms willen. Overbelasting ligt op de loer. Het is zinnig om zo’n situatie serieus te nemen.

Je krijgt last van lichamelijke klachten, je slaapt niet meer goed. Je raakt onverschillig, neerslachtig; je stemming begint eronder te lijden. Spanning wordt angst en neemt de overhand. Dit zijn alarmsymptomen.

Optimaal functioneren

Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Je warmt nauwgezet op, dagelijks repeteer je. Net zo belangrijk is het om regelmatig na te gaan hoe je in het algemeen functioneert. Een preciezere afstemming geeft je nog meer plezier in zang en werk. Je vindt meer balans tussen werk en privé. Je ervaart vaker rustmomenten voor jezelf.

Misschien heb je al wat veranderingen aangebracht, maar houden deze onvoldoende stand. Of je merkt dat je te lang bent doorgegaan en klachten hebt gekregen. Dat kan een moment zijn dat je besluit dat je iets wilt veranderen.

"...Regelmatig overdenken werpt vruchten af..."
Precies zoals jij het nodig hebt

Hoe gaan we aan het werk?

In een eerste gesprek bekijken we jouw specifieke werksituatie en de verschillende rollen die je hebt; als partner, ouder, familielid en vriend of vriendin. Regelmatig blijken kleinere ongemakken te bestaan. We gaan na welke veranderingen voor jou mogelijk zijn. Vaak lukt dat al in een aantal gesprekken.

Soms ervaar je een steeds terugkerend probleem in je leven. We kunnen onderzoeken wat dat is. Samen verkennen we je persoonlijke achtergrond waartegen we het probleem kunnen plaatsen, om er beter zicht op te krijgen. Daardoor kan je er anders tegenaan kijken en ontstaan alternatieven om met situaties om te gaan. Zo maak je een persoonlijke ontwikkeling door waardoor je langdurige oplossingen voor problemen vindt.

"...Zing zo vrij als een vogel..."

Waarom een praktijk voor podiumkunstenaars?

Omdat mijn hart uitgaat naar werken met getalenteerde mensen die het beste uit zichzelf willen halen.

Omdat ik begrijp dat je een passie hebt waar je je vak van hebt gemaakt, en dat het werk veeleisend is.

Omdat ik hou van de verschillende kunstvormen.

En omdat ik vanuit mijn beroep een bijdrage kan leveren.

Passie voor Arts - Kennis van mensen

Wie ben ik?​

Ik ben arts, gespecialiseerd in de emotionele en psychische aspecten van mensen, en bij uitstek geschoold in onderzoeken wat er precies speelt bij psychische problemen. Hoe beter we weten wat er aan de hand is, hoe beter je geholpen kan worden.

In mijn vak is het belangrijk oog te hebben voor de gehele persoon en niet een deelstukje. Medische kennis van lichamelijke klachten en daarvoor adequaat kunnen verwijzen is belangrijk voor mensen die op topniveau moeten presteren.

Kamini Ho Pian

Psychiater & Coach

Wil je graag meer over mij en mijn ervaringen weten?
Kennismaking...

...is als een nieuwe klank

Telefonisch of per mail kunnen we vooraf overleggen.

E-mail
Bel

praktijk@artsinbalance.nl
06 22 76 31 04

Scroll naar boven