Ik ben Kamini Ho Pian

Passie voor 'arts', Kennis van mensen

Ik sta voor je klaar

Ik heb Geneeskunde gestudeerd en daarna de specialisatie Psychiatrie gedaan. Mijn proefschrift ging over angststoornissen.

Ik werk in het Universitair Centrum Psychiatrie van het UMCG op de afdeling Angst- en Dwangstoornissen in Groningen. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk Arts in Balance voor podiumkunstenaars. In mijn werk heb ik altijd interesse gehouden voor lichamelijke aandoeningen en ben daar ook alert op.

Naast psychiater ben ik ook psychotherapeut. Het luisteren en praten met mensen is essentieel voor mij, om te kunnen begrijpen en elkaar te bereiken.

Met deze kennis en ervaring kom ik snel tot de kern van problemen en kan aangeven wat van belang is om beter te functioneren. Maar ik neem vooral ook de rust en tijd om zaken samen vanuit een andere invalshoek te bekijken.

  • Professioneel geschoold
  • Affiniteit met podiumkunstenaars
  • Heldere communicatie
  • Persoonlijke aanpak
Mijn verhaal

Passie en energie

Ik heb een praktijk voor podiumkunstenaars omdat verschillende kunstvormen door mijn leven verweven zijn. Van kinds af aan speel ik piano. Iets ouder kwam daar klassiek ballet bij, dat ik jarenlang intensief heb beoefend. Ik heb altijd geneeskunde willen studeren en zo is het ook gelopen. Ik ben getrouwd en toen de kinderen wat groter werden, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben viool gaan spelen; het was een groot gevecht met het instrument, en iedere avond keek ik ernaar uit om dat aan te gaan. De viool ligt nu te rusten omdat ik iets anders moest doen; beelden, die ik met woorden niet kon beschrijven, ben ik gaan schilderen. Tot mijn verrassing is het klassieke ballet terug in mijn leven, en het is weer net zo fantastisch om te dansen als vroeger. De rode draad in mijn leven is steeds duidelijker zichtbaar en de wens voor een praktijk voor podiumkunstenaars ook.

Lees meer
Locatie Noord-Nederland

Hier voel je de rust

In een rustig buitengebied in Drenthe, vlakbij Assen en omringd door de natuur, kunnen we even afstand nemen van de dagelijks hectiek. Hier is de ruimte en tijd om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken.

Dit is een mooi vertrekpunt om veranderingen aanbrengen in werk en leven.

Kennismaken

Neem het heft in handen...

…is makkelijk gezegd, maar wel even spannend. 

We kunnen vooraf telefonisch of per mail overleggen.

E-mail
Bel

praktijk@artsinbalance.nl
06 22 76 31 04

Scroll naar top