Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Samen een reis maken,
is toch veel fijner?

Coaching en ontwikkeling

Voor podiumkunstenaars

Regelmatig stilstaan bij hoe het dagelijks loopt is belangrijk. Je herkent wat goed loopt en waar het schuurt. Samen zoeken we naar mogelijkheden om hier verandering in te brengen. Zodat het op het werk en thuis nog plezieriger gaat en je meer tijd voor jezelf kan vrijmaken. Om bij te tanken en op te laden.

Soms merk je een ernstiger of steeds herhalend probleem op, maar je krijgt je vinger er maar niet achter. In gesprek met een ander onderzoeken wat er precies speelt, kan verhelderend zijn. We bekijken het tegen je persoonlijke achtergrond om het beter te kunnen begrijpen. Om het vervolgens in een ander daglicht te plaatsen en leren situaties op een andere manier tegemoet te treden.

Je hoeft het niet alleen te doen

Samen lossen we het op

Afstand nemen en kijken naar de hectiek van alledag is verhelderend.  Maar in je eentje deze helicopterview innemen is niet altijd makkelijk.

Ik ben een standvastige gesprekspartner die een luisterend oor heeft en gelijktijdig kritische vragen kan stellen om jouw situatie te begrijpen. Samen kunnen we vlot tot de kern komen.

Ieder persoon is uniek, ieder ontwikkelingstraject traject is anders. Samen werken we eraan, zodat je met voldoening en plezier door het leven gaat.

Tijd om het heft in handen te nemen.
Samen gaan we aan de slag.

Kennismaken is...

...in actie komen!

Het is moedig om het initiatief te nemen. 
Telefonisch of per mail kunnen we overleggen.

E-mail
Bel

praktijk@artsinbalance.nl
06 22 76 31 04

Scroll naar boven