Grensverleggend Anders

Coaching voor Acteurs

In de huid van een Ander

Inleven, zoeken, voelen en dan plotseling…vloeit alles op zijn plaats. Je bent bezeten van het vak.

De eisen zijn hoog, er is weer de volgende doorloop, backstage is een mierennest. Je privé-leven gaat gewoon door en daar wil je ook bij zijn.

En iedere keer voel je: dit is het beste wat je is overkomen en het enige dat je wilt doen.

Tijd om het heft in handen 
te nemen. 
Samen gaan we aan de slag.

Met welke problemen kan je hier terecht?

Kleine dagelijkse strubbelingen hebben effect op je focus. Door een te volle agenda kom je niet toe aan wat werkelijk belangrijk is. Je wil daar iets aan doen en dat is ook verstandig.

Je maakt lange dagen, je hebt weinig tijd voor jezelf. Je kan niet opgeven, al zou je dat soms willen. Overbelasting ligt op de loer. Het is zinnig om zo’n situatie serieus te nemen.

Je krijgt last van lichamelijke klachten, je slaapt niet meer goed. Je raakt onverschillig, neerslachtig; je stemming begint eronder te lijden. Spanning wordt angst en neemt de overhand. Dit zijn alarmsymptomen.

Optimaal functioneren

Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Iedere dag keer je naar binnen, op zoek naar de persoon van je rol. Net zo belangrijk is het om regelmatig naar binnen te blikken bij jezelf. Om te kijken naar wat goed gaat en wat beter kan. Naar de mogelijkheden voor nog meer plezier in acteren en werk. Voor meer balans tussen werk en privé. En fijne momenten van rust voor jou.

Misschien heb je al wat veranderingen aangebracht, maar houden deze onvoldoende stand. Of je merkt dat je te lang bent doorgegaan en klachten hebt gekregen. Dat kan een moment zijn dat je besluit dat je iets wilt veranderen.

"...Regelmatig een blik naar binnen, loont..."
Precies zoals jij het nodig hebt

Hoe gaan we aan het werk?

In een eerste gesprek bekijken we jouw specifieke werksituatie en de verschillende rollen die je hebt; als partner, ouder, familielid en vriend of vriendin. Regelmatig blijken kleinere ongemakken te bestaan. We gaan na welke veranderingen voor jou mogelijk zijn. Vaak lukt dat al in een aantal gesprekken.

Soms ervaar je een steeds terugkerend probleem in je leven. We kunnen onderzoeken wat dat is. Samen verkennen we je persoonlijke achtergrond waartegen we het probleem kunnen plaatsen, om er beter zicht op te krijgen. Daardoor kan je er anders tegenaan kijken en ontstaan alternatieve mogelijkheden om met situaties om te gaan. Zo maak je een persoonlijke ontwikkeling door waardoor je langdurige oplossingen voor problemen vindt.

"...Straal van binnenuit..."

Waarom een praktijk voor podiumkunstenaars?

Omdat mijn hart uitgaat naar werken met getalenteerde mensen die het beste uit zichzelf willen halen.

Omdat ik begrijp dat je een passie hebt waar je je vak van hebt gemaakt, en dat het werk veeleisend is.

Omdat ik hou van de verschillende kunstvormen.

En omdat ik vanuit mijn beroep een bijdrage kan leveren.

Passie voor Arts - Kennis van mensen

Wie ben ik?​

Ik ben arts, gespecialiseerd in de emotionele en psychische aspecten van mensen, en bij uitstek geschoold in onderzoeken wat er precies speelt bij psychische problemen. Hoe beter we weten wat er aan de hand is, hoe beter je geholpen kan worden.

In mijn vak is het belangrijk oog te hebben voor de gehele persoon en niet een deelstukje. Medische kennis van lichamelijke klachten en daarvoor adequaat kunnen verwijzen is belangrijk voor mensen die op topniveau moeten presteren.

Kamini Ho Pian

Psychiater & Coach

Wil je graag meer over mij en mijn ervaringen weten?
Kennismaken is de ontmoeting...

...tussen twee personen

Telefonisch of per mail kunnen we overleggen over wat je wensen zijn.

E-mail
Bel

praktijk@artsinbalance.nl
06 22 76 31 04

Scroll naar boven